Радио София празнува днес своя 11-и рожден ден. В предаването Преди

...
Радио София празнува днес своя 11-и рожден ден. В предаването Преди
Коментари Харесай

Радио София празнува рожден ден

Радио София чества през днешния ден своя 11-и рожден ден. В предаването „ Преди всички “ шефът на Радио София Светослав Костов поздрави работещите и регистрира:
„ 11 години не са доста, не са и малко обаче. Всички, които са работили в Радио София, са оставили малко от себе си, с цел да наподобява и звучи то по този метод. Много неща променихме в последните години. Опитваме се да създадем стратегия, ориентирана към младежите, към дейния консуматор. Мисля, че съумяваме и това носи задоволство “.

Костов счита, че хората не харесват това, че едни и същи лица обикалят всички медии и дават отзиви. Затова Радио София търси събеседници, които рядко попадат под „ светлините на прожекторите “, което на моменти се оказва сложна задача, означи той.

Директорът на Радио София регистрира, че има огромен интерес към двата уъркшопа за деца, както и към изнесените излъчвания.

Той акцентира, че от 10 септември програмата има актуализирана скица. Едно от новите излъчвания е „ Моят роман за положителното “, сподели шефът на програмата и изясни, че там ще се споделя за хора, които вършат добрини безплатно. Другият забавен миг в обновената скица ще е предаване за емблематичните места на София.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР